Családi ház Ürömön

A projektről

Modern, minimalista jegyeket hordozó ház tervezési munkái egy meglévő ház újragondolásával kezdődtek, szerencsére akkor, mikor még csak papíron létezett az átalakítás, és az építkezéssel párhuzamosan haladva nyerte el a végső formát. A földszintet egy közös, “L” alakú tér határozza meg, ami a mennyezeti fűtés miatt szokatlanul alacsony belmagassággal rendelkezik. A bézs, a szürke és a meleg, pasztell színek jellemzőek a berendezésre, kiegészülve a fával és az okkerrel.
Az előtér, nappali és konyha határolja a teraszt, ami a hatalmas mennyezetig érő teraszajtókkal szinte a belső tér meghosszabbítása, és a luxust letisztult, magas minőségű bútorok segítségével közvetíti. A teraszon található a feszített víztükrű medence is.
Az épület meghatározó tere a lépcsőház, amely három szintet köt össze: a hálószobákból álló emeletet, a közös helyiségeket és vendégszobákat magába foglaló földszintet, valamint a pinceszintet, ahol a garázs, tároló helyiségek és a wellness tér található.
A hálószobák áttervezésébe még az első pillanatokban volt lehetőségünk “beleszólni” így az egyszerű szoba-fürdő kapcsolatokból igazi lakosztályokat sikerült varázsolnunk.

Nappali-Konyha-Étkező-Lépcsőtér

Szülői háló

szülői fürdő

tinédzser/gyermek fürdő

vendég fürdő