Homlokzatok és Teraszok

A projektekről

A modern-minimalista épület hatalmas üvegablakokkal, a nappali felől a belső tér meghosszabbítását szolgálja, és az otthonos luxust a letisztult, magas minőségű bútorok segítségével közvetíti. A teraszon található a feszített víztükrű medence és helyet kapott egy egyedi tervezésű pergola is. A homlokzat meleg hangulatát a fa megjelenése és az erdő kapcsolat biztosítja.

Balassagyarmat, homlokzat tervek

A tervezés során sok egyeztetés zajlott az építéshatósági osztállyal, ugyanis az ilyen korú épületeknél már szigorúan szabályozzák, hogy a homlokzatot mennyire lehet átalakítani. A gondos tervezésnek és a látványterveknek köszönhetően azonban sikerült kialakítani azt az arculatot, ami az új lakóknak is tetszik, és a városképbe is szépen illeszkedik. A ház udvar felőli szakasza már többet engedett, de szorosan kapcsolódott az utcafronthoz. A polgári stílusú ház teraszára, egy modern elemekkel tarkított grill konyhát és egy wellness teret képzeltünk el.

Társasházi teraszok

Társasházi lakások teraszainak berendezésére kértek fel minket. Mindig fontos szempont a tervezés során a minőségi bútorok felhasználása, a megfelelő dekorációk, világítótestek elhelyezése, valamint a homlokzathoz illeszkedő megjelenés.

Szaunaház

Egy családi ház udvarára terveztük ezt a szauna házat, mely hangulatában illeszkedik a főépülethez, mégis különálló hangulatos kis faház. A belső térben helyet kapott a szauna és egy hozzá kapcsolódó kis pihenő tér, hogy kellemes kikapcsolódást adjon használójának.

Balaton grillkonyha és szauna

A tervezés során szempont volt, hogy egy funkcionlisan jól működő, a ház kinézetéhez illeszkedő grill konyhát tervezzünk. A hely, amire készült, már adott volt, és szükséges volt elhelyeznünk egy szaunát, mely kilátást enged a Balatoni panorámára, a saját partszakasszal rendelkező nyaraló udvarán.